SF Bygg

 

Om oss

SF Bygg ble etablert i 2002. Det begynte som et enkeltmannsforetak og i løpet av de første 5 årene var vi 4 ansatte. I 2009 ble SF Bygg omdannet til Aksjeselskap. Vi har i dag 12 ansatte, di fleste med svennebrev innen tømrerfaget. De første årene var det i hovedsak restaurering og tilbygg vi spesialiserte oss på, derav har vi lang erfaring og meget god kompetanse på dette feltet.Fra 2007 startet vi med eneboliger og mindre leilighetsbygg. Vi er forhandler av Idehus. Vi har investert i tomter rundt på Vestvågøy som vi utvikler til salg.  

  • Sentral godkjennelse
  • Godkjent lærebedrift
  • Bruker Internsikring AS sitt system for internsikring/styringssystem
  • Våtromskurs, stilaskurs, fallsikringskurs og kurs i ledelse
  • Gaselle bedrift i 2015 og 2016
  • Årets lojialitetspris fra Idehus 2018

 

SF Bygg med firmabil

Daglig leder Stig Frantzen er glad han fikk med seg Tommy Strømmen på laget for 18 år siden. I dag er de et solid team som utfyller hverandre i arbeidshverdagen. Foto: Jan Ottar Olufsen.

 

 

SF Bygg i Stamsund elsker å bygge hus og se at det syder av liv i husene de har bygget, men tilbake i 2002 var det ikke selvsagt at SF Bygg 20 år senere skulle feire jubileum som en solid, lokal entreprenør i Lofoten.

SF Bygg i Stamsund feirer 20 år som lokal entreprenør i Lofoten

 

“Hva i alle dager har jeg gjort nå?”

Snekker Stig Frantzen fra Stamsund i Lofoten ville prøve seg som egen herre, men den første tiden som entreprenør i eget foretak, alene med et tomt tegnebrett, merket han at skuldrene havnet godt oppunder ørene.

Der ble de værende i rundt et år, til bedriften hadde en jevn, god dur og en ny brikke som skulle vise seg å bli viktig falt på plass.

– Første året var veldig anspent, sier Stig Frantzen, og mimrer tilbake til 2002.

Kilde: https://www.nordfra.no/sf-bygg-i-stamsund-feirer-20-ar-jubilieum/

Les hele saken her